Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата излетя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колата излетя

Колеги днес сложихме с Бобо почистените дюзи и честно да ви кажа тази кола никоге не работила така на празен ход и никога не е вървяла така в ниските обороти Препоръчвам всеки който има проблем с леки поклащания на празен ход/абе при мен напоследък бяха станали непоносими /да си почисти дюзите Аз го направих в Дунев срещу 48 лв за 4-те и 5 лв проверка на една друга дюза
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Re: Колата излетя

А мога ли да попитам за кои дюзи по-точно става дума?Нещо свързано с инжекциона ли?
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro
      А мога ли да попитам за кои дюзи по-точно става дума?Нещо свързано с инжекциона ли?
      ми то май други дюзи нема
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Mury
        Колеги днес сложихме с Бобо почистените дюзи и честно да ви кажа тази кола никоге не работила така на празен ход и никога не е вървяла така в ниските обороти Препоръчвам всеки който има проблем с леки поклащания на празен ход/абе при мен напоследък бяха станали непоносими /да си почисти дюзите Аз го направих в Дунев срещу 48 лв за 4-те и 5 лв проверка на една друга дюза
        Сега си вече много бърз,време беше да си опраиш колата, не само да гледаш другите сини Алфи и да цъкаш.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Сам ли си ги сваля дюзите, или в сервиза ти ги сваляха? В Дунев на 4-ти км ли ти ги направиха? Колко време отнема?
          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
            Сам ли си ги сваля дюзите, или в сервиза ти ги сваляха? В Дунев на 4-ти км ли ти ги направиха? Колко време отнема?
            Аз му ги свалих дюзите Да в Дунев ги изчистиха. А времето е 30 минути сваляне и качване ма чистенето е около един ден зависи колко работа имат
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
              Аз му ги свалих дюзите Да в Дунев ги изчистиха. А времето е 30 минути сваляне и качване ма чистенето е около един ден зависи колко работа имат
              а с какво ги чистат?
              с ултразвук?
              смисъл ако е така дали да не идем при евгени за по-бързо)
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                а с какво ги чистат?
                с ултразвук?
                Да с ултразвук ма течността е една яка химия която едва ли евгени я има И освен това ги пробват дали пръскат еднакво което няма как да го направи Евгени
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  а с какво ги чистат?
                  с ултразвук?
                  Да с ултразвук ма течността е една яка химия която едва ли евгени я има И освен това ги пробват дали пръскат еднакво което няма как да го направи Евгени
                  тфу
                  мислех да му зема процент за бизнес идеята а то кво
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
                    Първоначално публикувано от "търтей":30ru2kqy
                    а с какво ги чистат?
                    с ултразвук?
                    тфу
                    мислех да му зема процент за бизнес идеята а то кво [/quote:30ru2kqy]

кво кво - кариес кво
                    sigpic

Comment

Bobo, има ли някакви капани при свалянето, в смисъл може ли да се направи от всеки или си трябва специалист? В Дунев ще ги свалят ли (и евентуално колко ще ме обрулят) или да те пазаря за 30 минути
                      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Bobo, има ли някакви капани при свалянето, в смисъл може ли да се направи от всеки или си трябва специалист? В Дунев ще ги свалят ли (и евентуално колко ще ме обрулят) или да те пазаря за 30 минути
                        Ми в дунев ша тряба да си записваш час и незнам колко ше те изръсят Затва почвай да се пазариш
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                          Първоначално публикувано от Mury
                          Сега си вече много бърз,време беше да си опраиш колата, не само да гледаш другите сини Алфи и да цъкаш.
                          Кат доем да ви видя ше видиш как работи сега е перфектна не и без ваше участие а и требе да ви върна дюзата ма тя вече не работи като са я чистили нещо е блокирала-електрически работи но като и се подаде налягане спира
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колко кинтарес изкаш да дойеш в гаража да ми свалиш дюзите
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Това сигурно трябва да намали и разхода на гориво нали??? А нормално ли е колата да потреперва на малки обороти не че е нещо ужасно но във форума четох че боксера бил балансиран двигател а аз не усещам такава разлика ??? Или и аз съм за чистене на дюзи???

Колега моля те престани да пускаш по 2-3 еднакви мнения че ми писна да ги трия
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                              X